Džbánská Opuka - lehký ekologický materiál Oblíbené

Těžební společnost SPONGILIT s.r.o.
Firma spongilit těží a následně zpracovává opukový kámen který Vám nabízíme v mnoha různých variantách.

Opuka se vyznačuje zejména velice dekorativním teplým žluto-hnědým zabarvením. Jedná o velmi vzdušnou mořskou usazeninu z období křídy z nezvykle nízkou hmotností což usnadňuje manipulaci zejména při stavebních pracích.

Budoucnost stavebnictví se již nyní a hlavně do budoucna bude ubírat s ohledem na ekologii s minimálním zatížením životního prostředí. Opukový kámen z našeho lomu splňuje nejpřísnější ekologické normy na což rádi poskytneme příslušné certifikáty.

Příkladem může být např. v dnešní době velice oblíbená stavba ekologických střešních zahrad na které je použití lehké opukové drti jedinou možností. S ohledem na ekologii dále nachází široké uplatnění v lesnictví a zahradnictví jako mulčovací drť.

Naše společnost nabízí: vnitřní a venkovní obklady, stavební kámen, opukovou drť, dekorační stavební prvky, zahradní doplňky, umělecké a sochařské výrobky, zdící materiál, soliterní zahradní kámen a další.

Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit rádi Vám poskytneme jakoukoliv informaci. http://www.spongilit.cz

Podrobnosti

  • Telefon
    739496297
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    0 Kč
  • Zobrazení
    44350
  • Vloženo
Kovy.cz

Výkup tvrdokvu po celé České republice do 24 hod, neváhejte nás kontaktovat: info@kovy.cz, +420 722 086 304  

Litujeme, ale tato stránka neexistuje...

404

Je nám líto, ale stránka kterou se chystáte navštívit není na uvedené adrese dostupná.

výkup tvrdokovu výkup HSS výkup TK a SK plátků technické stříbro - výkup výkup důlníč špiček výkup molybdenu a feromolybdenu výkup niklu výkup wolframu výkup cínu
přidat inzerát zdarma